MENU OBIADOWE- CZERWIEC

ŚRODA 01.06.2022 r.
1. ZUPA KALAFIOROWA NA FILECIE DROBIOWYM Z NATKĄ PIETRUSZKI, (7+,9?,)
2. BUŁKA, (1+,)

CZWARTEK 02.06.2022r.
1. SPAGHETTI, ( 1+, 3+,)
2. WODA NIEGAZOWANA

PIĄTEK 03.06.2022 r.
1. ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, (1+,9?,3+)
2. PIEROGI Z SEREM I MASŁEM (,3+,7+,1+,)

PONIEDZIAŁEK 06.06.2022r.
1.ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ Z NATKĄ PIETRUSZKI (1+, 7+,9?,)
2.KOPYTKA Z MASŁEM, KAPUSTA KISZONA GOTOWANA, (1+,3+,7+,)

WTOREK 07.06. 2022r.
1. ROSÓŁ Z MAKARONEM I NATKĄ PIETRUSZKI, (1+,3+,)
2. KURCZAK W POTRAWCE, RYŻ, MARCHEWKA GOTOWANA , (7+)

ŚRODA 08.06.2022r.
1. BARSZCZ CZERWONY Z MAKARONEM (1+,7+)
2. TWAROŻEK Z MASŁEM I KOPERKIEM, ZIEMNIAKI, ( 7+,)

CZWARTEK 09.06.2022r.
1. NUGGETSY, ZIEMNIAKI MŁODE Z MASŁEM I KOPERKIEM, SURÓWKA Z MŁODEJ KAPUSTY (1+,3+,4+,7+,8+,)

PIĄTEK 10.06.2022r.
1. KRUPNIK Z NATKĄ PIETRUSZKI ,(1+,3+,9?,)
2. RYBA SMAŻONA, ZIEMNIAKI, SURÓWKA SZWEDZKA, (1+,3+,7+,)

PONIEDZIAŁEK 13.06.2022r
1. KAPUŚNIAK NA MIĘSIE 1+,9?, )
2. PLACKI ZIEMNIACZANE Z CUKREM, (1+,3+,)

WTOREK 14.06.2022r.
1. BARSZCZ BIAŁY Z ZIEMNIAKAMI, (3+,1+,)
2. GULASZ WIEPRZOWY, KASZA, OGÓREK KONSERWOWY, ( 1+,3+,)

ŚRODA 15.06.2022r.
1. ZUPA OGÓRKOWA, (1+,9,)
2. JAJKO SADZONE, ZIEMNIAKI, SAŁATA W ŚMIETANIE, (1+,3+,7+)

CZWARTEK 16.06.2022r.
BOŻE CIAŁO.
OBIADU NIE MA.

PIĄTEK 17.06.2022 r.
DZIEŃ WOLNY OD ZAJĘĆ DYDAKTYCZNYCH.
OBIADU NIE MA.

PONIEDZIAŁEK 20.06.2022r.
1. KAPUŚNIAK Z KAPUSTY WŁOSKIEJ Z NATKĄ PIETRUSZKI, (1+,9?)
2. PARÓWKI W CIEŚCIE, WODA NIEGAZOWANA, (1+,3+,7+)

WTOREK 21.06.2022r.
1. KOTLET DROBIOWY, ZIEMNIAKI MŁODE Z MASŁEM I KOPERKIEM, KAPUSTA MŁODA GOTOWANA, (1+,3+,7+)

ŚRODA 22.06.2022r.
1. MAKARON PENNE Z KURCZAKIEM, (1+,7+,9?)
2. WODA NIEGAZOWANA

Produkt zawiera alergen +
Produkt może zawierać alergen?
Produkt nie zawiera alergenu

Potrawy mogą zawierać składniki, które mogą być przyczyną alergii lub nietolerancji np.: gluten, seler, orzechy, ryby, itp.
Wszystkie alergeny są wymienione w Rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) NR 1169/2011 z dnia 25.11.2011r. w załączniku nr II